Bemutatkozás

Egy gazdasági társaság, költségvetési intézmény, non-profit szervezet vezetőjeként bizonyára Ön is érezte már azt, hogy szüksége lenne olyan szakemberekre, megoldásokra, amely által

 •  jobban megismeri cége, intézménye fejlődési lehetőségeit, a szervezet rejtett képességeit,
 • cége gyorsabban reagál az üzleti lehetőségekre, jobban alkalmazkodik a változásokhoz,
 • ki tudja aknázni a szervezetben rejlő lehetőségeket, erőforrásokat,
 • növelni tudja forgalmát, nyereségét,
 • csökkenteni tudja költségeit oly módon, hogy emellett a termék/szolgáltatás minősége szinten tartható vagy emelhető,
 • megismeri a finanszírozási, támogatási lehetőségeket, melyekhez megfelelő időben, mértékben és módon hozzáfér,
 • cégének van egyértelmű szervezeti stratégiája, kidolgozottak az azok megvalósítását célzó tervek, programok,
 • eredményes értékesítési és marketing stratégiával rendelkezik,
 • megfelelő a szervezeten belüli kommunikáció, ezáltal cége rugalmas, megbízói elégedettek,
 • megfelelő motivációs rendszerének köszönhetően munkatársai elégedettek,
 • úgy érzi, hogy a legmegfelelőbb emberekkel dolgozik,
 • az alvállalkozók kézben tartása nem igényel komoly belső erőforrásokat, az együttműködés kiemelkedően jó, mely szolgáltatása/terméke minőségét emeli,
 • informatív kontrolling rendszere által átlátható a cég (szervezet) gazdasági működése,
 • a jogszabályoknak megfelelő működés biztosított, ezáltal elkerüli a hatósági bírságokat,
 • megfelelő az informatikai háttere, mely által a cég (szervezet) működése hatékony támogatással rendelkezik,
 • részt vesz a társadalmi felelősségvállalást célzó programokban, ezáltal hozzájárul a jövő nemzedékének élhető környezetéhez és a jelenkor társadalmi egyenlőtlenségeinek csökkentéséhez.

Több 10 éves tanácsadói múlt és számos szervezet, vállalkozás működésének ismerete késztetett arra minket, hogy létrehozzunk egy olyan üzleti modellt, amely mindezekben támogatást nyújt Önnek és az Ön által irányított szervezetnek.

Ennek megoldása az, hogy szervezetét, mint egészet vizsgáljuk, így valamennyi működési problémáját és a fejlődéséhez szükséges feladatokat, erőforrásokat egymáshoz viszonyítva, egymással kölcsönhatásban lévő egységként kezeljük. A szervezet egésze számára javaslunk megoldásokat, figyelembe véve az egyes részterületek egyéni igényét a közös átfogó szervezeti cél érdekében.

MIT TAKAR EZ A MERŐBEN MÁS ÉS MAGYARORSZÁGON ÚJSZERŰ ÜZLETI MODELL?

Üzleti modellünk középpontjában cége NYERESÉGÉNEK NÖVELÉSE és EREDMÉNYES MŰKÖDÉSÉNEK megvalósítása áll.

HOGYAN ÉRJÜK EZT EL?

 1. Komplex szervezeti diagnosztikával, mely által Ön teljes képet kap cége (szervezete) működéséről és egyértelmű megoldási javaslatokat eredményességének, nyereségének növeléséhez.
 2. Minősített szakértői adatbázisunk által, biztosítjuk céljai megvalósításához szükséges legmegfelelőbb szakembereket, specialistákat.
 3. Komplex szolgáltatási portfóliónk olyannyira átfogó, hogy képesek vagyunk minden iparág, minden szakterületének, minden szervezeti méretnek és formának megfelelő megoldásokkal szolgálni.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK AZ EXPERT EXPRESS KFT. MÁS TANÁCSADÓ CÉGEKTŐL?

 1. Teljes körű és komplex szolgáltatási portfólió
 2. Országos lefedettség
 3. Szakembereink képessége, referenciája, kompetenciája nyilvános
 4. szakértői team adott feladathoz, szektor és iparág specifikus, földrajzi elhelyezkedéshez igazodó
 5. Költséghatékony és egyedi megoldások

KÜLSŐ ERŐFORRÁSOK ÉS SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉGEK KISZERVEZÉSE EGY SZOLGÁLTATÓ HATÁSKÖRÉBE:

 • Amennyiben Ön meghatározta céljait és pontos elképzelése van annak megvalósítására, de a feladatok magas színvonalú ellátásához, a projekt sikeres végrehajtásához külső erőforrásra van szüksége….

és / vagy

 • cége a mindennapi működését költség-hatékonyabbá, zökkenőmentessé, átláthatóbbá, nyomon követhetőbbé, ellenőrizhetőbbé szeretné tenni, szervezze egy kézbe azt, amit eddig is külső erőforrásból oldott meg.

MIÉRT ÉRI EZ MEG AZ ÖN CÉGÉNEK?

 1. Csökkentheti működési- és projektköltségeit
 • Minden cég hordoz járulékos – működési – költségeket, amelyek minden megbízás esetén az Ön budget-jét terhelik. Minél több szakértőt vagy tanácsadót foglalkoztat külön-külön megbízás keretében, annál magasabb a költsége. Amennyiben külső erőforrás igényét egy vállalkozás alá szervezi, csupán egy működési költséget kell finanszíroznia.
 • Azáltal, hogy egy vállalkozással köt szerződést, egy céggel kell kapcsolatot tartania, elszámolnia, így belső erőforrásait is jelentős mértékben felszabadítja. Szervezeti diagnosztikánk eredményeként javaslatot teszünk a kiszervezhető tevékenységekre, melyek megvalósításával költségcsökkentést érhet el.
 1. Egyértelmű felelősség
 • Az ellenőrizhetőség és a felelősség egyértelműen egy céghez rendelhető, a teljesítés egyértelműen számon kérhető.
 1. Szolgáltatási tartalom
 • Azáltal, hogy egy céget bíz meg a teljes projekt vagy a rendszeres szakértői/külső erőforrást igénylő tevékenységekre, az egyes feladatok elvégzése összehangolt projektműködés keretében valósul meg, folyamatos kommunikációval, rendszerszintű szolgáltatás keretében. A szakmai feladatok összefogása érdekében projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk, mellyel biztosítjuk, hogy a cég működése tervezett, átlátható és ellenőrizhető legyen.

Rendszeres egyeztetések és jelentések által Ön átlátja a külső erőforrás által végzett feladatok állapotát, folyamatos hatékonyság- és kockázat menedzsment biztosítja az eredményes működést. Munkaterv szerint végezzük feladatainkat, projektjelentésben informáljuk a vezetőséget a feladatok státuszáról, az esetleges kockázatokról, költségekről.

Igényelje ingyenes szervezeti diagnosztikai szolgáltatásunkat az alábbi e-mail címen:

info@expertexpress.hu

Zsebi Zsuzsanna, ügyvezető + 36 20 378 56 50

Garanciák

Minősítési rendszerünk által garantáljuk, hogy a legmegfelelőbb szakember hajtja végre a megbízásokat, így a projekt sikerére és az Ön elégedettségére 100 % -os garanciát vállalunk.

Költség-csökkentő és nyereségnövelő szolgáltatásunk esetén vállalási árunk a megtakarított/megnövelt összeghez igazodó sikerdíj.