Nyereségoptimalizáló projektek

Egy vállalkozás tulajdonosi körében mindig központi kérdés a „Hogyan növeljem nyereségemet?”

Nyereségoptimalizáló szolgáltatásunk által vállalkozása képes lesz a lehető legnagyobb nyereséget realizálni, hatékony működés és a költségek megfelelő szinten tartása mellett.

Hogyan érjük ezt el?
  1. Megismerjük cége működését.
  2. Felmérjük vállalkozása piaci pozícióját, piaci viszonyait, lehetőségeit, konkurenciáit.
  3. Megismerjük költségeit.
  4. Szakértőink segítségével összeállítjuk a nyereségnövelő és költségcsökkentő tényezőket és az azokkal kapcsolatos beavatkozásokra vonatkozó javaslatunkat.
  5. Támogatjuk a cégvezetés által elfogadott akcióterv megvalósítását.

Költségcsökkentő és nyereségoptimalizáló szolgáltatásunk sikerdíj-alapú. A szolgáltatás díját az általunk javasolt és támogatott beavatkozások következtében megjelenő többletnyereség finanszírozza.

A nyereségoptimalizáló projektünk folyamata hasonló a KOMPLEX SZERVEZETI DAIGNOSZTIKAI szolgáltatásunk folyamatával, azzal a különbséggel, hogy pontos adatok ismeretére, számítások végzésére, akár piackutatás végzésére van szükség, mely több erőforrás biztosítását igényli.

A nyereségoptimalizáló projekt első lépéseként informális adatokat kérünk, melyet az általunk megküldött kérdőív kitöltésével és visszaküldésével adhat meg részünkre.
A kérdőív adatainak ismeretében állítjuk össze azt a szakértői csoportot, mely az Ön vállalkozáshoz illeszkedő kompetenciákkal rendelkezik.
Az első egyeztetést követően meghatározzuk a vizsgálat helyét, módszerét, a szükséges adatok és információk körét, a projekt időtervét.
Az elfogadott projektterv alapján végrehajtjuk a vizsgálatot, mely eredményét a vállalkozás vezetésével ismertetjük. A vállalat vezetése és szakértőink közös munkájának eredményeként érjük el vállalkozása nyereségének növekedését.