Szolgáltatások

KKV

Több 10 éves tanácsadói múlt és számos szervezet, vállalkozás működésének ismerete késztetett arra minket, hogy létrehozzunk egy olyan üzleti modellt, amely támogatást nyújt a kis-, és középvállalkozások vezetőinek.
Üzleti modellünk középpontjában a vállalat NYERESÉGES MŰKÖDÉSE áll.
A nyereséget nem csak pénzügyi értelemben tartjuk szem előtt, hanem a vállalkozás, szervezet fejlesztésével, hatékonyságnöveléssel, innovatív megoldások megvalósításával létrehozott értékteremtő tevékenységek által. Megoldásunk lényege az, hogy szervezetét, mint egészet vizsgáljuk, így valamennyi működési problémáját és a fejlődéséhez szükséges feladatokat, erőforrásokat egymáshoz viszonyítva, egymással kölcsönhatásban lévő egységként kezeljük. A szervezet egésze számára javasolunk megoldásokat, figyelembe véve az egyes részterületek egyéni igényét a közös, átfogó szervezeti cél érdekében.

Szakértői minősítési rendszerünk biztosítja a kifejezetten a kis-, és középvállalatokat érintő alapvető vagy stratégiai szintű problémákat ismerő és azok megoldására számos tapasztalattal rendelkező szakértői csoport összeállítását. Szakértői adatbázisunk és csapatunk olyannyira átfogó, hogy képesek vagyunk minden iparág, minden szakterületének, minden szervezeti méretnek és formának megfelelő megoldásokkal szolgálni.
Komplex szakértői szolgáltatásunk keretében értékesítés-, marketing-, gazdasági területhez, humánerőforráshoz, beruházásokhoz, üzleti tervezéshez illetve kutatás-fejlesztéshez és állami támogatásokhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal segítjük a magyarországi kis-, és középvállalkozásokat.

MEGOLDÁSAINK

MIÉRT
VÁLASSZON
MINKET?

1 PROJEKTMENEDZSMENT

2 HATÉKONY VEZETÉS

3 SZAKÉRTELEM

Sokakat vezetni ugyanolyan mint keveseket vezetni – csak szervezés kérdése

CÍM

6500 Baja, Attila u. 18.
1134 Budapest, Dózsa György út. 53. II. emelet

EMAIL

info@expertexpress.hu

TELEFON

+36 20 378 5650