Képzéseink tematikáját a Képzési leírásánál látja. Képzéseinken abban az esetben is részt vehet, ha a jóváhagyó szervezet nem hagyta jóvá az adott képzési programban való elszámolását, ebben az esetben más forrásból tudja finanszírozni a részvételt. Képzéseink indulása a 2024.07.01-re tervezett az elszámolhatósági időszak figyelembe vétele miatt. A képzések időpontjai és a jelentkezés lehetősége hamarosan elérhető lesz. Az időpontokról és jelentkezés határidőkről weboldalunkon tájékozódhat és ha engedélyezi hírlevél küldését, e-mailben is tájékoztatjuk.

Jelentkezését követően a felnőttképzési törvénynek megfelelő Felnőttképzési szerződés aláírt példányának visszaküldésével és a képzési díj megfizetésével válik jogosulttá a képzésen való részvételre.

A képzések úgynevezett hibrid formában zajlanak, ami azt jelenti, hogy

  1. e-learning felületen lesz elérhető az elméleti tananyag (videó, ppt formájában), aminek feldolgozását követően,
  2. elektronikus kérdőív formájában kérünk visszajelzést annak megértéséről és a felmerült kérdéseiről, ezt követően
  3. on-line formában találkozik a téma szakértőjével, aki kiegészíti az e-learning tananyagot és válaszol a kérdésekre.

A képzés során átadjuk tapasztalatunkat és azonnal gyakorlatba építhető tudást adunk át.

Így Ön és kollégái utazási idő és a munka-magánélet egyensúlyának megtartása mellett könnyen beillesztheti napirendjébe ezt a képzést.

Egy képzés témától függően 6-12 alkalomból áll, egy támogatási időszakon belül zárul.

A képzés írásbeli vizsgával zárul, amelyen való megfelelés esetén a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren (FAR) keresztül kiállított Tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Az ügyviteli és támogatáskezelő képzések esetében igény esetén lesz lehetőség személyes jelenléttel kísért képzésre is.

A kompetenciafejlesztő képzések egy része csak személyes jelenléti kísérettel zajlanak, melyről a Képzések leírásánál tájékozódhat.

Képzéseinkkel szeretnénk hozzájárulni a sportszervezetek eredményes működéséhez és a támogatási lehetőségek előnyeinek kiaknázásához, valamint a támogatások szabályos felhasználásához.