Képzéseink

Az Expert Express Vezetési Tanácsadó Kft. 2021-ben megfelelve a Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. tv. 12.§ (1) bekezdésének E/2021/000124 nyilvántartási számon engedélyt kapott felnőttképzési tevékenység végzésére.

2024-ben korábbi engedélyes kompetenciafejlesztő képzési programjainkat kibővítettük a sportcélú támogatások igénylésének és szabályszerű felhasználásának ügyviteli-, adminisztratív és hatékony projektmenedzsmentet biztosító tudás és képesség átadására, fejlesztésére irányul képzésekkel. Az engedély által állami támogatás terhére is elszámolhatóak ezek a képzések és tárgyiadómentes kategóriába esnek.

Amennyiben szeretné állami vagy TAO támogatás terhére elszámolni a 2024.07.01.-étől induló képzéseinket, igényelje most a TAO vagy az Akadémiai Programok költségtervének benyújtása során, az alábbiak szerint:

  • TAO program esetében a kérelem benyújtáskor az EKR rendszerben válassza ki vagy rögzítse be az alábbi Engedélyes Képzési Programjaink (kompetenciafejlesztő vagy ügyviteli képzés) közül azt, amin részt szeretnének venni, Akadémiai elszámolás esetében költségterv módosítással vagy Benchmarktól való eltérés kérelemben tudja benyújtani igényét, egyéb elszámolás esetén az elektronikus kérelme rendszerben szintén módosításban tudja kérelmezni (pl. Produktivitás vagy NB-s finanszírozás)

  • amennyiben a szövetség határozott meg maximalizált árat, annak maximumát állítsa be, amennyiben nincs maximalizált ár vegye figyelembe a Képzési listánkon szereplő irányárakat (ez nem minősül kötelezettségvállalásnak),

  • Töltse fel a szükséges mellékleteket, amit a TAO képzések anyagai között talál (Képző szervezett engedélye, igényelt képzés engedélyezett képzési programja),

  • Az indokláshoz szükséges információkat a Képzések leírásánál talál, melyet saját igénye alapján kiegészítve rögzíthet a kérelmekben.

Amennyiben a benyújtáshoz szüksége van tanácsadói támogatásra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

https://expertexpress/kapcsolat